هفت مهارتی که به عنوان یک تدوینگر به آن ها نیاز دارید
2020/11/07
ارسال شده توسط مدیریت
895 بازدید

هفت مهارتی که به عنوان یک تدوینگر به آن ها نیاز دارید :
- داستان سرایی را تمرین کنید . باید یاد گرفته باشید که یک داستان را چطور از ابتدا تا انتها به صورت بصری و ویژوال برای مخاطب شرح بدهید . شما باید بتوانید ذهن مخاطب را درگیر نمایید تا ویدئو شما را انتها ببیند . هم چنین مخاطب ترغیب شود تا روایت ویدئو شما را دنبال کند .
- حتما Organization کردن کلیپ ها ، موسیقی ها ، عکس ها را آموزش ببینید . تا زمانی که کسی که در جریان پروژه شما نیست ، فایل تدوین شما را باز می کند، بجای چند فولدر و پوشه مرتب و دسته بندی با حجم نا مرتب فایل ها رو به رو نشود . در واقع چیدمان و گروه بندی در تدوین یکی از الویت های کاری و تسریع کننده کار به شمار می آید .
- برای انتخاب ترنزیشن ها خوش سلیقه باشید . برای هر تدوینگری کار آسانی است که روی هر کلیپ و کات یک ترنزیشن اجرا کند. Zoom effect, Speed ramp , luma fade و 100 مدل دیگر افکت های مختلف وجود دارند . اما مهم اینه که شما بدونید کی و کجا از ترنزیشن استفاده کنید تا جلوه ویدئو شما بیش تر باشد نه این که صرفا در تدوین شلوغ کاری شود, گاهی بعد از یک کات ساده حس بهتری به مخاطب القا میشود . مهارت موشن گرافیک و ترنزیشن های مختلف خیلی حائز اهمیت است اما زیاده روی در ارائه آن ها همیشه کارایی ندارد .
- برای روال تدوین یک جریان یک خط روایی در نظر بگیرید. برای آن که بدانید کجا صحبت کنید و چه اندازه و کجای تدوین از تصاویر مرتبط استفاده کنید، می تواند تاثیر چشم گیری داشته باشد . حتی تاثیر گذار تر از دادن اطلاعات اضافی به مخاطب!!!
- سعی کنید مهارتی نسبی در دیگر نرم افزار های مرتبط مانند افتر افکت ،Adobe Audition ، فتوشاپ و حتی ligtroom داشته باشید . البته نا گفته نماند که افتر افکت به هر کدام از نرم افزار های نام برده شده الویت دارد . این نرم افزار به خلاقیت تدوین شما کمک نموده و قطعا می تواند در امر پروژه گرفتن به شما کمک شایانی نماید .
- خوش قول و آن تایم باشید . این نکته که کارفرما بتواند به شما اعتماد کند و کار های عادی و حتی طولانی مدت به طور مثال 90 دقیقه ای خود را برای ادیت به شما واگذار کند ، بسیار مهم است . در این صورت کارفرما یا مشتری ، دیگر نگرانی بابت نحویل به موقع کار نخواهد داشت و هم چنین آن تایم و خوش قول بودن شما را حرفه ای تر نشان داده و نیز به اعتبار کاری شما اضافه می کند .
- از short cut ها استفاده نمایید . هر چه یک تدوینگر بتواند کار خود را سریع تر به پایان برساند ، می تواند پروژه های بیش تری را برای تدوین قبول نماید .
- استفاده از کلید های میانبر در تدوین نیز یکی از تمرین هایی است که باید برای سرعت عمل در نرم افزار انجام دهید .
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
محتوای بسیار مفیدی دارین عالی
متشکرم از توجهتون